MIKSI VALITA LED TYÖVALO?

Ammattikäyttöön tarkoitettu LED työvalaistus on huolellisesti suunniteltu vastaamaan valaisimen käyttöympäristön vaatimuksia. LED valojen diodit on valittu huolellisesti siten, että valon värilämpötila maksimoi valotehon. Tämä vähentää väsymystä ja rasitusta, jota voi esiintyä mikäli värilämpötila on väärä.

Jos työskentelet tiellä tai metsässä, tiedät kuinka tärkeä hyvä työvalaistus on. Tyylikkäällä ja kestävällä LED työvalolla voit olla varma, että näet kunnolla. Pienestä ja kompaktista muodostaan ​​huolimatta ne tarjoavat voimakkaan, suunnatun valon. Kiinnität valot turvallisesti ajoneuvoosi tukevilla kiinnikkeillämme. Vaarallisten aineiden kuljettajille on valikoimassamme ADR-hyväksyttyjä valoja.

HYVIN VALAISEVAT TYÖVALOT 

Hyvän työvalon tulee valaista hyvin. Ammattilaisille työvalot ovat tärkeitä ja meillä on laaja valikoima valoja erilaisiin ​​ajoneuvoihin. Valoja, jotka tarjoavat sekä laajan että pitkän valokuvion. Parhaat olosuhteet hyvälle työympäristölle luodaan kirkkaalla valolla kompaktissa muodossa. Valot ovat joko kohdevaloja tai ne valaisevat koko ympäristön ajoneuvon edessä, toiveidesi mukaan. Kiinnikkeet ovat pieniä ja säädettäviä, joten ne voidaan asentaa helposti ja suunnata tarpeen mukaan. Valomme ovat laadukkaita ja valikoimamme koostuu vakiintuneiden toimittajien tuotteista, kuten BriodLights, ABL ja Lazer. 

TYÖVALOJEN VALOKUVIOISTA JA LUMEN-ARVOSTA

Työvaloilla on joko leveä tai pitkä valokuvio. Valon pituus vaihtelee lampun koon mukaan. Valokuvion tulee olla tasainen, mikä tarkoittaa, että silmä ei saa häiriintyä ns. hotspoteista, joissa valo on erityisen voimakasta. Valokuvion lisäksi värilämpötila ja värintoisto ovat tekijöitä, jotka määrittelevät, millaista valoa ammattikäytössä käytetään. Kun tiedät mihin valo sijoitetaan ajoneuvossasi, saat parhaan mahdollisen valon oikeaan tarkoitukseen. Voi olla hyvä yhdistää useita erilaisia ​​työvaloja ja valokuvioita. Näin ollen voit hyötyä erilaisista valoista eri tilanteissa.

Joskus saatat tarvita laajaa valokuviota nähdäksesi laajasti sekä hyvin lähelle ajoneuvoasi. Toisinaan voi olla erittäin tärkeää, että valo on tarkasti kohdistettu kauas eteen. Voit esim. asentaa katolle pitkän kantaman LED työvalot maksimipituuden saamiseksi. Voit täydentää valaistusta alempana valolla, jossa terävämpi ja leveämpi valokuvio. Lopputuloksena on miellyttävä ja skarpimpi työympäristö.

Todella hyvälaatuisen työvalon lumen arvo on noin 3000. Huomioithan, että valmistajan ilmoittama teoreettinen lumen arvo ei ole sama kuin todellinen ja mitattu lumen arvo.

Ei vielä tunnuksia verkkokauppaan?

Kirjautuneena käyttäjänä käytössäsi on asiakaskohtainen hinnasto sekä löydät nopeasti tilaushistoriasi.

Tilaa tunnukset