LABCRAFT -Alan johtavia ajoneuvovalaisimien valmistajia Isosta-Britanniasta

Näytä tuotteet Kysy lisätietoa

Vuonna 1956 perustettu Labcraft suunnittelee ja valmistaa valaisimia hyötyajoneuvoihin sekä hälytysajoneuvoihin. Kaikki tekninen sekä tuotesuunnittelu tehdään yrityksessä sisäisesti. 100% yrityksen LED-tuotteista valmistetaan Isossa-Britanniassa sen omalla tehtaalla Saffron Waldenissa, Essexissä. Vuonna 2023 Labcraft valmisti yli 300 000 valaisinta.

Labcraft on perheyritys, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita. Yrityksen kokenut sekä aidosti innostunut henkilökunta on jatkuvasti valmiina etsimään uusia ideoita LED-valaistustuotteiden kehittämiseksi.

Labcraft on sitoutunut vähentämään omasta toiminnastaan aiheutuvia ympäristövaikutuksia. Tuotteista pyritään tekemään mahdollisimman kestäviä sekä pitkäikäisiä, jolloin tuote kestää koko ajoneuvon elinkaaren ajan. Yritys pyrkii kehittämään tuotantoa kohti hiilineutraaliutta ja tuottaa jo nyt omaa energiaa aurinkopaneeleilla sekä biomassakattiloilla.

LABCRAFT SISÄVALO MEGALUX ENVIRO LED

Sisävalo Megalux Enviro tarjoaa uusinta LED-teknologiaa ja eri tehoversioita.

Tutustu tuotteeseen

LABCRAFT SISÄVALO MEGALUX CLEAR LED

Sisävalo Megalux Clear on uusinta LED-teknologiaa hyödyntävä upotettava kattovalo, joka antaa kirkkaan valkoisen valon.

Tutustu tuotteeseen

LABCRAFT SISÄVALO VANLITE

Pakettiautojen tavaratiloihin jopa 7 x tehokkaampi sisävalo alkuperäiseen verrattuna helppoasenteisella plug&play-ratkaisulla.

Tutustu tuotteeseen

LABCRAFT SISÄVALO MEGALUX CLEAR LED

Pinta-asennettava sisävalo Megalux Clear on uusinta LED-teknologiaa hyödyntävä kattovalo, joka antaa kirkkaan valkoisen valon. 

Tutustu tuotteeseen

LABCRAFT SISÄVALO NEBULA LED

Alumiinirunkoinen pinta-asennettava sisävalo Nebula LED. Valoteho 640lm.

Tutustu tuotteeseen