OZZ - Where design, performance and lighting technology become one

Vuonna 2023 markkinoille lanseerattiin LED-valoteollisuuden edelläkävijäbrändi: OZZ, joka kehittää mm. lisä- ja työvaloja, joissa yhdistyy tyylikäs muotoilu, suorituskyky ja huippuluokan valaistusteknologia.

BRIODLIGHTS - For a brighter future

Erinomainen valaistus on muutakin kuin kaunista muotoilua ja kirkasta valoa. BriodLights-sarjan tuotekehityksessä on aina ratkaisevassa roolissa valon käytännöllisyys. Vahvuutena on erityisesti Pohjolan markkinoille räätälöityjen ajoneuvojen valaistusratkaisujen kehittäminen, suunnittelu sekä laadun varmistaminen.

GYLLE - Pohjoismaiden johtava kumivarsi- ja äärivalovalmistaja

Vuonna 1946 perustettu ruotsalainen Gylle valmistaa mm. laadukkaita ääri- ja kumivarsivaloja ajoneuvoteollisuuden tarpeisiin. Tuotteet ovat ensiasennuslaatuisia ja ne on suunniteltu ensisijaisesti raskaalle kalustolle, kuten kuorma-autoihin, metsäkoneisiin sekä traktoreihin.

DUTCH ELECTRO - Laadukasta valaistusta yli 30 vuoden ajan

Hollantilaisen Dutch Electron tuotteet mm. sisävalot tunnetaan luotettavuudesta, suuresta valotehosta sekä alhaisesta virrankulutuksesta. Yriyksen tuotteita käytetään ambulansseissa, paloautoissa, pakettiautoissa, hyötyajoneuvoissa, linja-autoissa, perävaunuissa sekä erilaisissa erikoisajoneuvoissa.

 

LABCRAFT -Alan johtavia ajoneuvovalaisimien valmistajia Isosta-Britanniasta

Vuonna 1956 perustettu Labcraft suunnittelee ja valmistaa valaisimia hyötyajoneuvoihin sekä hälytysajoneuvoihin. Vuonna 2023 Labcraft valmisti yli 300 000 valaisinta.