Konserni

Widni Oy on osa Axel Johnson Internationalia, yksityisomisteista teollista yritysryhmää, jonka strategiana on hankkia ja kehittää yrityksiä, jotka toimivat rajatuilla markkinoilla erityisesti teknisten komponenttien ja prosessiratkaisujen parissa. 

Axel Johnson International on aktiivinen ja pitkäjänteinen omistaja, jonka missiona on yritysten kehitys ja kasvu. Se rakentaa sekä kehittää yrityksiä, joilla on yhteiset strategiset päämäärät ja jotka jakavat tietoa keskenään sekä ovat aloitekykyisiä. Axel Johnson Internationalilla on kuusi liiketoimintaryhmää: Cargo Securing Solutions, Fluid Handling Solutions, Industrial Solutions, Lifting Solutions, Transport Solutions ja Driveline Solutions.

Axel Johnson Internationalilla on yrittäjämäinen kulttuuri, jossa hajautettu ja sitoutunut johtajuus mahdollistaa nopeita päätöksiä. Ryhmällä on neljä painopistealuetta: Digitalisaatio, palvelu, kestävä kehitys ja henkilöstön kehitys.

Axel Johnson Internationalin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Ryhmä muodostuu 170 yrityksestä 30 maassa ja se työllistää noin 5000 henkilöä. Vuosimyynti on 1 142 miljoonaa euroa vuodessa.

Axel Johnson International

Axel Johnson Ab

Axel Johnson Ab

Axel Johnson International on osa Axel Johnson Ab:ta. Axel Johnson Ab on eräs pohjoismaiden johtavista kauppakonserneista, joka luo ja kehittää kauppa- sekä palvelutoimiaan eurooppalaisilla markkinoilla, painopisteenä Pohjoismaat.

Axel Johnsonin omistamien yritysten liikevaihto on noin 8 miljardia euroa ja yhtiö työllistää noin 25 000 työntekijää. Axel Johnson on perheyritys neljännessä ja viidennessä sukupolvessa. Sen omistaa Antonia Ax:son Johnson ja hänen perheensä.

Axville new 2016 e1496039333418