Arvot ja kulttuuri

Haluamme, että työntekijämme ovat ylpeitä työstään ja sitoutuneita toimintaamme. Työntekijöiden toiminta lähtee yrityksen ydinarvoista heidän työskennellessään vuorovaikutteisessa ja liiketoimintavetoisessa organisaatiossa. Kehitämme aktiivisesti kulttuuria, jossa työntekijän sitoutumisella on suuri rooli.

Vuosien mittaan henkilökunnallemme on kertynyt merkittävä kokemuspääoma tuotteista, toimittajista sekä eri toimialojen tarpeista. Käytännössä tämä näkyy siten, että kykenemme nopeasti tarjoamaan neuvoja, palvelua ja toimivia räätälöityjä ratkaisuja asiakkaittemme toiveiden mukaan.

Uskomme, että sekä asiakkaat että työntekijät voivat hyvin sellaisessa yrityskulttuurissa, joka kannustaa luovuuteen, intohimoon, optimismiin ja iloon. Tämä saa asiakkaamme ja työntekijämme viihtymään, sekä antaa meille energiaa ratkoa erilaisia pulmia.

Tehokkaan opastamisen, laadukkaiden tuotteiden ja syvän sitoumuksen yhdistelmä on meidän tapamme toimia liike-elämässä. Toimintakulttuurimme on tehnyt meistä kannattavan yrityksen, jolla on ollut tyytyväisiä asiakkaita aina vuonna 1952 tapahtuneesta perustamisesta asti.

Siksi pyrimmekin jatkuvasti toimimaan arvojemme mukaisesti.

Arvomme