LAZER-TYÖVALOT

Valikoimassa on sekä vaativaan käyttöön tarkoitettuja 45 W:n ja 80 W:n valoja että kevyempiä 25 W:n ja 45 W:n työvalaisimia, jotka eivät häviä suorituskyvyssä tai luotettavuudessa mutta sopivat paremmin nelivetoautoihin, kevyisiin hyötyajoneuvoihin ja raskaisiin ajoneuvoihin.

Utility-sarjan tuotteet on suunniteltu kestämään pitkään vaativissakin olosuhteissa. Kovalla pintalakkauksella varustettu polykarbonaattilinssi on liimattu paikalleen vesitiiviyden takaamiseksi ja kattavan viiden vuoden takuun* mukaisesti. Valaisimet on testattu kattavasti tärinää, iskuja ja korroosionkestävyyttä koskevien EU-määräysten mukaisesti. Erittäin kestävän rakenteen lisäksi kehittynyt elektroniikan suunnittelu takaa täyden EMC-suojauksen CISPR-25 (jopa luokka 3) -standardin mukaisesti.

* Viiden vuoden takuu koskee autoteollisuus- ja hyötyajoneuvokäyttöä, kaikkiin muihin käyttötarkoituksiin sovelletaan kahden vuoden takuuaikaa.

Utility series logo 1270x185px
Julkaistu: 28.03.2023