JOULUMUISTAMISET UKRAINAAN

Suomen Punainen Risti on lähettänyt Ukrainaan raha-avun lisäksi majoitus- ja lääkintätarvikkeita sekä kokonaisen terveysklinikan. Avustustyöntekijät ovat mm. logistiikan, terveydenhuollon, psykososiaalisen tuen, viestinnän ja järjestökehityksen ammattilaisia sekä asiantuntijoita, jotka arvioivat muuttuvaa humanitaarista tilannetta ja avun tarvetta.  

Logistiikkaan keskittynyt katastrofivalmiusyksikkö organisoi kansainvälisen Punaisen Ristin materiaaliavun kuljettamista, varastointia ja jakelua Ukrainaan. 

Lahjoituksilla autetaan myös Suomeen saapuvia ihmisiä uuteen alkuun, tarjoten heille tarpeen mukaan esimerkiksi vaatteita, hygieniatarvikkeita, juotavaa, ruokaa ja muita perustarpeita. Lisäksi lahjoituksia on käytetty henkisen tuen järjestämiseen.

Olemme ohjanneet vuoden 2022 joulukortteihin ja -lahjoihin budjetoidut varat tämän tärkeän asian tukemiseen.

Lue lisää Suomen Punaisen Ristin toiminnasta Ukrainan kriisissä tästä.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta. Rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!

Julkaistu: 20.12.2022