JOULULAHJA ITÄMERELLE

Itämeri on nuorin planeettamme meristä. Itämeri on valtameriin verrattuna matala ja lähes kokonaan suljettu, ja sen vesi on makeampaa kuin valtamerten vesi. Itämeren suureen valuma-alueeseen kuuluu 14 valtiota ja yli 85 miljoonaa ihmistä. Valuma-alueella virtaava vesi päätyy lopulta mereen. Siksi siellä tehtävät toimenpiteet, kuten maanviljely ja asutus, vaikuttavat Itämeren tilaan

BSAG edistää uudistavaa maataloutta, joka vähentää ravinnevalumia, hillitsee ilmastonmuutosta ja lisää luonnon monimuotoisuutta. Myös meriliikenteen ravinnekuormituksen vähentäminen sekä arvokkaiden vedenalaisten luontokohteiden suojelu ovat säätiön painopisteitä, jotta Itämeri tervehtyisi.

Olemme ohjanneet vuoden 2021 joulukortteihin ja -lahjoihin budjetoidut varat tämän tärkeän asian tukemiseen.

Lue lisää BSAG-säätiön toiminnasta tästä.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta. Rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!

Julkaistu: 17.12.2021