Konserni

Widni Oy on osa Axel Johnson Internationalia, yksityisomisteista teollista yritysryhmää, jonka strategiana on hankkia ja kehittää yrityksiä, jotka toimivat rajatuilla markkinoilla erityisesti teknisten komponenttien ja prosessiratkaisujen parissa. 

Axel Johnson International on aktiivinen ja pitkäjänteinen omistaja, jonka missiona on yritysten kehitys ja kasvu. Se rakentaa ja kehittää yrityksiä, joilla on yhteiset strategiset päämäärät ja jotka jakavat tietoa keskenään ja ovat aloitekykyisiä. Axel Johnson Internationalilla on neljä liiketoimintaryhmää: Cargo Securing Solutions, Fluid Handling Solutions, Industrial Solutions ja Lifting Solutions.

Axel Johnson Internationalilla on yrittäjämäinen kulttuuri, jossa hajautettu ja sitoutunut johtajuus mahdollistaa nopeita päätöksiä. Ryhmällä on neljä painopistealuetta: Digitalisaatio, palvelu, kestävä kehitys ja henkilöstön kehitys.

Axel Johnson Internationalin pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa. Ryhmä muodostuu yli 110 yrityksestä 27 maassa ja se työllistää yli 4100 henkilöä. Vuosimyynti on 960 miljoonaa euroa vuodessa.

Axel Johnson International

Axel Johnson Ab

 

Axel Johnson Ab

Axel Johnson International on osa Axel Johnson Ab:ta. Axel Johnson Ab on eräs pohjoismaiden johtavista kauppakonserneista, joka luo ja kehittää kauppa- sekä palvelutoimiaan eurooppalaisilla markkinoilla, painopisteenä Pohjoismaat.

Axel Johnsonin omistamien yritysten liikevaihto on yli 8 miljardia euroa, ja yhtiö työllistää noin 20 000 työntekijää. Axel Johnson on perheyritys neljännessä ja viidennessä sukupolvessa. Sen omistaa Antonia Ax:son Johnson ja hänen perheensä.