Widni Oy ja Abkati Rotoman Oy yhdistyneet

05.05.2017

Axel Johnson International-konserniin kuuluva AxDrive Ab on vahvistanut Suomen toimintojaan yhdistämällä Widni Oy:n ja Abkati Rotoman Oy:n yhdeksi yritykseksi 1.6.2016 alkaen. Uusi yritys vastaa myös Ab Karosseritillbehörin (ABKATI) myynnistä Suomalaisille asiakkaille.

Abkati Rotoman Oy:n tuotteet löytyvät nyt siis Widni Oy:n valikoimasta ja Abkati Rotoman Oy:n henkilöstö palvelee asiakkaitamme Widni Oy:ssä.

Abkati Rotoman Oy:n tuotteista löytyy lisätietoa toistaiseksi osoitteesta www.rotoman.fi
Abkati Rotoman Oy:n tuotteet löytyvät nyt siis Widni Oy:n valikoimasta ja Abkati Rotoman Oy:n henkilöstö palvelee asiakkaitamme Widni Oy:ssä. Rotoman-tuotteista löytyy lisätietoa toistaiseksi osoitteesta www.rotoman.fiYhdistämällä voimansa Widni Oy pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistäkin paremmin toimittamalla kaikki tuotteet yhdestä varastosta, tarjoamalla laajemman tuotevalikoiman ja yhdistämällä henkilöstön osaamisen.

Widni Oy tekee jatkossa myös vahvaa teknistä ja kaupallista yhteistyötä Ruotsissa toimivien sisaryritystensä Eigenbrodt Ab:n ja Ab Karosseritillbehörin (ABKATI) kanssa.