Liimaustekniikka ja pinnoitteet

Widnin liimaustekniikan tuoteperhe koostuu liimoista ja tiivistemassoista, kuormatila- ja karhennuspinnoitteista, lämpö- ja äänieristepinnoitteista sekä niihin liittyvistä laitteistoista, kuten esimerkiksi liimapumpuista, massaruiskuista ja käsityökaluista. Edustuksemme koostuvat muun muassa seuraavista päämiehistä:

Kömmerling Chemische Fabrik GmbH on johtava saksalainen automotive-, marine- ja industrial-liimojen valmistaja. Kömmerlingin valikoimaan kuuluvat esimerkiksi MS-polymer, 1 ja 2K PU-tuotteet, kuormatilojen lattia- ja karhennuspinnoitteet sekä Weld Mount- kiinnitysjärjestelmä.

Teollisten liimaus- ja annostelulaitteiden toimittajamme on saksalainen T-S-I.de. Toteutamme yksilölliset laite- ja järjestelmäratkaisut asiakkaamme tarpeen mukaisesti.

Valikoimastamme löytyvät myös Mascoat-lämpöeriste- ja äänieristemassat sekä Autoclubin Dino -karhennuspinnoite.

Palvelumme kattaa tuotemyynnin lisäksi järjestelmätoimitukset sekä laadukkaan asiakasneuvonnan ja koulutuksen. Asiakkaamme saavat kauttamme ratkaisumallit, joissa liimojen ja laitteiston yhteensopivuus on varmistettu työkohteeseen sopivaksi. Hoidamme myös laitteiden huolto- ja varaosapalvelun. Monipuolinen käsityökaluvalikoima täydentää tuotevalikoimamme.

Kömmerling Chemische Fabrik GmbH

T-S-I.de

Mascoat