Kaasujouset

Bansbach-kaasujouset valmistetaan äärimmäisten laatuvaatimusten mukaan. Kaikkia komponentteja ja tuotantovaiheita testataan tarkasti, jotta kaasujousen laatu on juuri se oikea.  Bansbachilla on ISO 9001 sekä ilmailualan QSF-B/EN 9100 -laatusertifikaatit. Erittäin korkean laatutasonsa ansiosta Bansbach-kaasujousia löytyy kaikkialta maailmasta: toimistokalusteista, sairaalavuoteista, vammaisten apuvälineistä, lääketieteellisistä laitteistoista, auringonottolaitteista, lentokoneista, tietokoneiden päätelaitteista ja erilaisista ajoneuvoista. Nämä ovat esimerkkejä sovelluksista, joissa Bansbach-laatu takaa luotettavuuden ja kestävyyden.

Kaikkia Bansbach-malleja on tarjolla myös ruostumattomina useimmissa ko’oissa 1.4404 (SS 2348). Bansbach-kaasujouset valmistetaan viimeisimpien direktiivien, kuten RoHS, WEEE, riktlinjer 2003/11EC, 2002/95/EC ja 2002/96/EG mukaisesti.

Lisätietoa Bansbachista osoitteesta www.bansbach.com

Valtaosa myymistämme kaasujousista räätälöidään asiakaskohtaisesti. Bansbach kykenee valmistamaan asiakaskohtaisia tuotteita hyvin pienissä erissä, jopa yksittäin. Voimme tarvittaessa myös varastoida asiakaskohtaisia tuotteita, jos menekki on säännöllistä. Räätälöityjen kaasujousien suunnittelussa voidaan käyttää apuna Bansbachin konfiguraattoria.

Pidämme varastovalikoimassamme luonnollisesti myös standardituotteita.

Standardikaasujouset

Kaasujousien tarvikkeet