TIEDOTE TAVARATOIMITUKSISTA

27.02.2020

Hyvä asiakkaamme,

Koronaviruksesta on luonnollisesti uutisoitu viime aikoina paljon ja valitettavasti sen vaikutukset alkavat tuntua myös toimitusviiveinä joiltain toimittajilta.

Meillä on useita Italialaisia tavarantoimittajia ja vaikka meille ei juurikaan tule toimituksia suoraan Kiinasta, monilla toimittajillamme on Kiinalaisia alihankkijoita. Olemme saaneet selkeän Force Majeure-ilmoituksen varoituksen toimitusviiveistä kahdelta toimittajaltamme, mutta on oletettavaa että näitä ilmoituksia tulee lisää. Tässä vaiheessa mahdolliset toimitusongelmat koskevat tiivisteitä ja lämmitys- ja ilmastointilaitteita sekä niihin liittyviä komponentteja.

Pyrimme pitämään tulevina kuukausina varastossamme normaalia suurempaa varmuusvarastoa, mutta koska tilanne on eskaloitunut niin nopeasti, emme pysty täysin sulkemaan pois mahdollisuutta, ettei toimituksiimme tulisi katkoksia.

Toivottavasti pystytte huomioimaan tämän ongelman tilaustenne suunnittelussa. Mitä aiemmin pystytte lähettämään meille tilaukset, sitä paremmin pystymme huomioimaan tarpeenne toimitusketjun hallinnassa.

Widni Oy